Dit zijn de Meesters van Trecht

Meesters van Trecht heeft een team van gepassioneerde vakmensen die elk project zien als de verbouwing van hun eigen pand. Op deze pagina stellen we een aantal Meesters aan u voor.

Michel
Haafkes

Michel zet het belang van de klant altijd op één. Duidelijke communicatie en goede samenwerking tijdens de intensieve bouwtrajecten zorgen voor succes. Erg trots is hij op de transformatie van kantoorpand tot een prachtig woonhuis aan de Maliebaan in Utecht. Alle originele details en afwerkingen zijn daar in ere hersteld. Een perfect voorbeeld van authentiek vakmanschap.

Robert
Boetekees

Robert is het eerste aanspreekpunt voor nieuwe opdrachtgevers en blijft op technisch en financieel gebied het gehele bouwproces nauw betrokken bij de uitvoering. De brede vakkennis in het bedrijf en het hechte team maken hem trots. Dit zijn factoren die het verschil maken.

Bart
Louman

Bart werkt al 12,5 jaar voor Meesters van Trecht. Hij is o.a. verantwoordelijk voor het inventariseren van de werkzaamheden bij de klant en werkt dit vervolgens uit in een passende offerte. Het begeleiden en adviseren van de klant in de keuzes die gemaakt moeten worden geven hem veel plezier. Volgens Bart is deze betrokkenheid wat Meesters van Trecht uniek maakt. Dit zorgt ervoor dat ze projecten van elke omvang tot een succes weten te brengen, zoals het uitdagende project in de Ferdinand Bolstraat.

Andreas
Vermaas

Andreas begon al op zijn 17e bij Meesters van Trecht. Door de jaren heen heeft hij veel mogen leren binnen het bedrijf en inmiddels is hij verantwoordelijk voor het aansturen van ons team en vaste partners. Andreas haalt er veel voldoening uit om klanten te adviseren op basis van brede kennis en expertise om zo precies te maken wat de klant voor ogen heeft. De werkzaamheden aan de Kromme Nieuwegracht in Utrecht zijn daar volgens Andreas een uitstekend voorbeeld van.

Peter
Schuurman

Onze uitvoerder Peter is maar liefst 25 jaar in dienst. Hij coördineert het bouwproces en is het centrale aanspreekpunt op de bouwplaats. Ook zorgt hij er voor dat de juiste mensen op de juiste plek aan de slag kunnen. Peter is pas een tevreden man als het project helemaal volgens plan en planning is opgeleverd.

Damian
Fraser

Het delen van kennis en het overdragen van het vakmanschap op de jongere generatie staat bij Meesters van Trecht hoog in het vaandel. Zo is Damian bij ons werkzaam als ‘junior’ timmerman. Damian wordt bij veel verschillende renovaties en restauraties ingezet, zodat hij alle facetten onder de knie krijgt en een echte prof in het vak wordt.

John
Edens

John is een van onze timmerlieden. Hij vindt niets mooier dan samen met het enthousiaste team iets dat compleet versleten is terug naar de authentieke staat te brengen. Zo is hij trots op het project in de Leeuwestraat in Hilversum. Voor het perfect opleveren van originele details is vaak veel kennis en ervaring nodig, en dat zit volgens hem helemaal goed bij Meesters van Trecht.

Gert
Moll

Gert is verantwoordelijk voor verschillende timmerwerken en de aansturing hiervan op de werk- of bouwplaats. In zijn ogen is de nauwe samenawerking met opdrachtgevers uniek en draagt dit veel bij aan de tevredenheid bij de oplevering. Hij is er trots op dat Meesters van Trecht uitblinkt in de wat kleinere detailprojecten, maar ook in projecten van grotere omvang zoals het project in de Kalverstraat in Amsterdam of in de Oranjeweeshuisstraat in Huizen.

Bekijk ook ons
portfolio

Het is een mix van particuliere en zakelijke projecten en het betreft zowel verbouw, restauratie als renovatie.