Ferdinand Bolstraat Amsterdam

In oude steden als Utrecht en Amsterdam ondervindt men geregeld problemen van verzakking. Ook met dat soort grote herstelprojecten weten wij raad. Zoals in de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam waar wij een totaalrenovatie hebben verricht.Herfundering voor een nieuwe toekomst

In de Ferdinand Bolstraat hebben wij de herfundering van een groot pand met 9 appartementen en een grote winkel mogen verzorgen. Een uitdagend project gezien de locatie, de hoge grondwaterstand en het constructieve risico dat gepaard gaat met projecten van deze omvang. Na de fundering werd het tijd om 7 appartementen te voorzien van een totaalrenovatie, om ook deze klaar te maken voor een nieuwe toekomst. Onze meesters hebben de appartementen voorzien van een volledig nieuw afgewerkte binnenkant met onder andere:

  • Nieuwe vloeren en plafonds
  • Dakisolatie en nieuwe leien
  • Geluidwerende voorzieningen

Daarnaast is de complete gevel van het pand hersteld om ook de buitenkant flink op te knappen. Alle kozijnen zijn vervangen en de originele knipvoeg in de gevel is uitgeslepen en vervolgens in ere hersteld. Tot slot hebben wij ook de winkelruimte onderin het pand volledig nieuw afgewerkt opgeleverd, zodat de winkelier direct zijn intrek kon doen op deze prachtige A-locatie in Amsterdam.