Meesters voor zakelijke projecten

Meesters van Trecht is een kwaliteitsaannemer van grote en kleine restauratie-, renovatie-, verbouw – en onderhoudsprojecten. Dat doen we al jarenlang voor vele, tevreden zakelijke klanten, allen eigenaar of beheerder van vastgoed.

Zo voeren we bijvoorbeeld renovatieprojecten uit voor vastgoedmaatschappijen. Denk aan het verhuur-klaar maken van een oud winkelpand waarbij we ook zorgen dat weer voldaan is aan de laatste eisen op het gebied van onder meer brandveiligheid. Ook zijn we actief voor meerdere Verenigingen van Eigenaren (VvE) in de regio’s Utrecht, het Gooi en Amsterdam. Vaak verzorgen wij het onderhoud van de historische of zelfs monumentale panden. Tot slot mogen we organisaties in het publieke domein tot onze trouwe klanten rekenen. Klanten als Stadsherstel Utrecht, het Utrechts Monumenten Fonds, het KF Hein Fonds en Universiteit Nyenrode hebben een portefeuille van gebouwen in de regio Utrecht die aangewezen zijn als rijks- of gemeentelijk monument. Eens in de zoveel tijd worden deze monumenten gerenoveerd of verzorgen we het onderhoud om zo deze mooie gebouwen nog lang in goede staat te houden.

Onze mensen zijn al vele jaren bij ons in dienst. Hierdoor zijn we een hecht en goed ingespeeld team en kunnen we net dat stapje extra doen voor onze klanten.”
Robert Boetekees, Directeur/eigenaar

Authentiek vakmanschap

In de panden van onze zakelijke klanten kunnen we onze passie voor authentiek vakmanschap helemaal kwijt. Vaak werken we in monumentale gebouwen met een lange bouwhistorie. Gelukkig kent die geschiedenis geen geheimen voor onze vakmensen. We zijn bekend met de constructies en materialen en duiken graag in ontwikkelingsgeschiedenis van een pand. Een kapconstructie aangetast door weer en wind renoveren?  Wij herstellen deze op de authentieke manier. Een muur verplaatsen? Onze metselaars hakken de oude stenen er uit en bouwen daarmee de muur weer op.

Met de technologie van nu

De zakelijke projecten die we bij Meesters van Trecht doen zijn bij uitstek een voorbeeld van het combineren van authentiek vakmanschap met de bouweisen van deze tijd. De panden van onze klanten hebben vaak een andere gebruiksfunctie dan waar ze oorspronkelijk voor bedoeld waren. Er voor zorgen dat gebruikers optimaal van het gebouw gebruik kunnen maken zonder dat oude details verloren gaan vinden we bij Meesters van Trecht een van de mooiste uitdagingen. Samen met onze specialistische partners zorgen we dat voorzieningen voor onder andere elektriciteit en verwarming functioneren zoals u dat anno nu mag verwachten, met oog voor duurzame oplossingen. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste materialen en technieken.

Wij onderscheiden ons door de grote hoeveelheid kennis en ervaring die we in huis hebben. Onze mensen weten wat het werken in oude panden inhoudt. Van restauratie tot onderhoud.”
Peter Schuurman, Uitvoerder

Werkwijze

Voor professionele opdrachtgevers is Meesters van Trecht niet alleen uitvoerder maar ook sparringpartner en adviseur. Door onze ruime kennis en ervaring met oude panden adviseren we u graag hoe uw pand geschikt gemaakt kan worden voor de hedendaagse gebruiksfunctie zonder dat de oude details verloren gaan. We nemen uitgebreid de tijd voor het bezoeken aan de locatie en nemen daarvoor de benodigde specialisten mee. Door goed onderzoek te doen en de situatie in kaart te brengen zorgen we dat u een reële inschatting van de kosten en planning ontvangt. Bij meerjarig onderhoud zijn we op basis van de geschiedenis van het pand en onze ervaring, zeer goed in staat in te schatten wat u op kort en lange termijn aan onderhoud kunt verwachten.

Onze projectcoördinator is uw aanspreekpunt en betrekt u zeer nauw in het bouwproces. Directe communicatie en snel schakelen vinden we belangrijk. Dat doen we onder meer door frequent overleg op de locatie. Daarnaast snappen we dat een goed inzicht in kosten en het beheersen van budgetten voor u belangrijk is. Dat valt wat ons betreft ook onder vakmanschap.

Waarom
Meesters van Trecht?

  • U wilt uw pand of elementen daarvan terugbrengen in de oude staat? Wij weten wat die stijl precies is en hoe u het mooiste resultaat kunt behalen.
  • Door onze jarenlange ervaring kunnen we altijd een reëel inzicht geven in de kosten.
  • Ook geven we altijd een reële inschatting wanneer het project gereed is en bewaken de planning strikt.
  • We nemen het gehele bouwproces voor onze rekening: het denkwerk vooraf, de planning en voorbereiding, coördinatie en alle communicatie.
  • We werken altijd met een vast, Nederlands team van gepassioneerde vakmensen en specialistische partners.