Over Meesters van Trecht

Aan de oorsprong van onze thuisbasis Utrecht ligt een fort dat in de Romeinse tijd de Latijnse naam Traiectum droeg. Nadat de Romeinen verdreven waren kreeg het fort in de middeleeuwen de Nederlandse naam Trecht. Een naam die we vanwege onze liefde voor historie geadopteerd hebben. Meesters van Trecht is namelijk al vanaf het ontstaan in 1960 een echt Utrechts bedrijf. De historische Domstad biedt ons een groot aanbod aan oude panden waar wij onze passie voor authentiek vakmanschap kwijt kunnen.

Vanuit Utrecht hebben we ons werkgebied uitgebreid. Door de hele regio’s Utrecht, het Gooi en Amsterdam vindt u gerealiseerde projecten van Meesters van Trecht. Vol trots kunnen we zeggen dat we werken voor vele trouwe, tevreden opdrachtgevers, zowel particulier als zakelijk.

Het meest van de tijd zijn we te vinden in de panden van onze opdrachtgevers in deze regio’s. Maar wilt u ons bezoeken dan bent u van harte welkom aan de Vlampijpstraat in Utrecht. Hier zijn we gehuisvest in een modern kantoor met werkplaats en opslag. In de werkplaats beschikken onze timmerlieden over alle machines en gereedschappen om bijvoorbeeld deuren of kozijnen weer in hun oude staat terug te brengen.

Meesters van Trecht bestaat uit een ervaren team waarvan de meesten al tien tot twintig jaar bij ons werkzaam zijn. Dit team bestaat uit eigen metselaars en timmerlieden die aangestuurd worden door onze eigen projectcoördinator en uitvoerders. Voor andere specialisaties werken we samen met vaste partners die dezelfde hoge kwaliteitseisen hanteren als wij zelf doen. Bij Meesters van Trecht werken alleen maar vakidioten, daar selecteren we op. Hun kennis en ervaring hebben ze vooral opgedaan in de praktijk door in talloze oude panden te werken. Die kennis en ervaring maar vooral passie voor het vak, brengen we graag over op een nieuwe generatie vakmensen. Daarom mogen meerdere van onze mensen zich Leermeester noemen.